Уникален имот за продажба!

Имаме удоволствито да ви представим луксозна, новопостроена къща с АКТ 16 и със собствено дворно място.

Къщата е на четири етажа с обща площ от 570 кв.м. , а дворно пространство е 200кв.м.

Разрпределението е следното:
Партерен етаж с два двустайни апартамента, всеки един с площ от 65 кв.м., единият от който е напълно завършен и обзаведен с нови мебели, правени по поръчка. Другият апартамент е в състояние – мазилка и замазка.

На първия и втория жилищен етаж са разположени по един многостаен, просторен апартамент всеки с площ от 144 кв.м., състоящ се от три спални, дневна с кухненска част, тераса, две бани. Апартаментите са напълно обзаведен и готови за ползване с луксозни мебели, правени изцяло по поръчка, висок клас електроуреди, изградено подово отопление на газ, като готвенето също е предвидено на газ, има и чисто нови климатици. Завършени са с висококачествени гръцки бои и мазилки, окачени тавани със скрито осветление и венециански мазилки и монтирани външни щори на всички прозорци.

Четвъртия етаж се състои от два просторни двустайни апартамента, които са на мазилка и замазка.

Всички апартаменти са с монтирани входни блиндирани врати, общите части на къщата са луксозно завършени, на цялата къща е поставена изолация, изпълнена с 10 см. изолация австрийска Weber с много високо ниво на енергийна ефективност, дограмата е немски профил със стъкла 4- ри сезона, покривът е направен от технология на Tondah, като под покрива са изпълнени два пъти каменна вата

За всички апартаменти е изграден двоен водопровод, наапълно изградена и завършена система (хидрофор със филтри и всичко необходимо), изградена е сонда за безплатна вода, дълбока 30 метра с голям дебит на водата, всеки апартамент е и със самостоятелни партиди за ток и газ.

Къщата е изработена изцяло от висококачествени материали, отлично осветена, има система за видеонаблюдение, прекрасна гледка, дворното пространство е добре оформено, като има възможност за изграждане на барбекю, кът за отдих и др.
Нимира се на тихо и спокойно място, на асвалтирана улица, в близост до магазини и други сгради.

Подходяща е както за семеен дом, така и за малък хотел, къща за гости!

Характеристики

  • Акт 16
  • двор
  • лукс
  • Ново строителство
  • панорамна гледка
  • парно
  • ПВЦ дограма
  • саниран