ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Намалена цена и без комисион от купувача!!!

Имаме удоволствието да Ви представим ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ на партерно ниво в нова бутикова сграда в централната част на град Благоевград.

Обектът, който предлагаме е с площ 95,80кв.м., състоящ се от просторна търговска зала, склад и санитарен възел. Разположен е на партера с голяма витринн с отлична видимост и лице на улица. Подходящ е за различни дейностти – магазин, офис, студио за красота и др.

Ще бъде предаден в следното състояние: под, стени, тавани – фина шпакловка и замазка, изградени Ел. и ВиК инсталация, мнтирана витрина с ПВЦ дограма и положена топло и шумо изолация на цялата сграда, напълно завършени луксозни общи части на сградата.

Сградата е проектирана и съобразена по последните тенденции. В нея ще бъде изграден подземен паркинг с парко места, партер с магаини и пет жилищни етажа, като подземният етаж и жилищната част се свързват с топла връзка.
Сградата се изпълнява с висококачествени материали, включително 10см. топлоизолация с положена италианска мазилка, асансьорът ще бъде на испанската марка „Орона“.

Има възможност за закупуване на парко места в подземния паркинг на сградата на цена от 6 000 евро.
Срок за завършване на сградата и въвеждането й в експлоатация м. Декември 2020г.!
• Плащането на продажната цена е разсрочено!

Характеристики

  • Включване в строеж
  • лукс
  • Ново строителство
  • Разсрочено плащане